Spring naar content

Momenteel werken wij aan een betere ervaring voor de gebruikers door aanpassingen te doen aan de website. Als gevolg hiervan kan informatie verouderd of onjuist zijn. Heb je vragen? Stuur ons een bericht! Als je op de hoogte gehouden wilt worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Je certificaat verlengen

Een certificaat verlengen

Ieder jaar wijzigen regels in de sport. Soms zijn het weinig en kleine wijzigingen, soms zijn het ingrijpende wijzigingen. Een behaald certificaat is maximaal één seizoen geldig, hierna zul je opnieuw een eindtoets moeten doen om een nieuw certificaat te behalen. Het zou gemeen zijn om alle hoofdstukken te moeten doorlopen als er maar een paar kleine wijzigingen zijn doorgevoerd.

Daarom kun je een afgeslankte eindtoets maken! In deze eindtoets worden de vragen gesteld over die gewijzigde regels en deze worden gecombineerd met vragen over bestaande regels. Dit scheelt jou enorm veel tijd natuurlijk.

De voorwaarde om deze toets te mogen maken is dat je het jaar ervoor van dezelfde sport een certificaat hebt behaald. Daarmee ben je zo goed mogelijk op de hoogte en heb je een goede basis voor een toets met alleen de wijzigingen. Hieronder vind je een overzicht van de actuele toetsen. Kun je de toets niet maken? Dan voldoe je niet aan de voorwaarden en zul je de hele module moeten doorlopen.

Toetsen

Scroll naar boven