Spring naar content

Je eerste certificaat
of verlengen

Een certificaat behalen

Wanneer je een module afsluit ontvang je van RefBoys Academy een certificaat. Met dit certificaat kun jij bijvoorbeeld bij je groep aantonen dat je een bepaalde mate van kennis van de spelregels bezit. Het certificaat is beperkt houdbaar en bevat een einddatum. Meestal is de einddatum de eerstvolgende 31e juli. De datum kan echter afwijken per sport en is afhankelijk van de periode waarin een seizoen loopt.

Een certificaat wordt pas verstrekt als je voldoet aan alle voorwaarden die voor die sport gelden. Meestal houden de voorwaarden in dat je alle hoofdstukken moet doorlopen, de hoofdstukken moet afsluiten met een voldoende en de einddtoets met een bepaalde score afsluiten. Dit kan per sport verschillen.

Een certificaat verlengen

Ieder jaar wijzigen regels in de sport. Soms zijn het weinig en kleine wijzigingen, soms zijn het ingrijpende wijzigingen. Een behaald certificaat is maximaal één seizoen geldig, hierna zul je opnieuw een eindtoets moeten doen om een nieuw certificaat te behalen. Het zou gemeen zijn om alle hoofdstukken te moeten doorlopen als er maar een paar kleine wijzigingen zijn doorgevoerd.

Daarom kun je een afgeslankte eindtoets maken! Hier worden de vragen gesteld over die gewijzigde regels en deze worden gecombineerd met "oude" vragen over bestaande regels. Dit scheelt jou enorm veel tijd natuurlijk.

Scroll naar boven