Spring naar content

Disclaimer

Wel of niet, dat is de vraag

Spelregels

RefBoys Academy claimt op geen enkele wijze auteursrecht voor de spelregels die wij via de website ter beschikking stellen.

Wij zijn afhankelijk van (nationale) sportbonden voor teksten van de spelregels. Deze documenten worden vaak in PDF vorm gepubliceerd op websites en wij maken hier gebruik van door deze teksten over te nemen.

De documenten worden volledig, zonder bewerking aangeboden zodat altijd het origineel beschikbaar is. Hierdoor is ook duidelijk wie de auteur is van een document. Om naar bepaalde teksten te kunnen verwijzen gebruiken wij wel de teksten uit deze documenten voor het gemak van onze gebruikers. Echter is de inhoudelijke tekst niet afwijkend van de documentatie van de (sport)bond(en).

Beeldmateriaal

Naast documenten maken wij gebruik van beeldmateriaal op onze website. Dit materiaal is veelal afkomstig van een website dat materiaal ter beschikking stelt dat commercieel vrij van auteursrecht is. Beeldmateriaal dat niet afkomstig is van Pixabay is door RefBoys zelf ontwikkeld of komt van een secundaire bron waar toestemming voor is verkregen.

Spelregelvragen

Alle spelregelvragen (in de breedste zin des woords) die openbaar op refboysacademy.com worden aangeboden zijn door onszelf bedacht en ontwikkeld. Niet openbaar gedeelde vragen zijn klant-specifieke vragen die door de klant zijn aangeleverd, die aan die specifieke klant worden aangeboden of waar RefBoys Academy toestemming voor heeft gekregen van de leverancier van deze vragen om deze te gebruiken op de website.

Scroll naar boven