Spring naar content

Voor elke bond

Onze abonnementen met statistieken voor bonden

De onderstaande onderdelen gelden voor het basis, standaard en premium abonnement:

Statistieken

De statistieken worden anoniem gedeeld zodat het niet mogelijk is om deze naar een persoon te herleiden.

Statistieken

De statistieken worden als PDF aangeboden.

Korting bij jaarbetaling

Een jaarabonnement is goedkoper dan een maandabonnement.

Opzeggen

De abonnementen hebben een maand opzegtermijn.

Workshops

De statistieken kunnen met meer achtergrondinformatie gepresenteerd worden tijdens een workshop.

Ondersteuning

RefBoys Academy biedt uitgebreide ondersteuning aan binnen 48 uur.

Beveiligde verbinding

De verbinding met de website is onder andere met https beveiligd.

Maatwerk

Maatwerk (zoals zelf vragen en antwoorden aanleveren voor een bepaalde doelgroep) is mogelijk.

Inzicht voor bonden maandabonnement

Vanaf €199,- per maand.

 

Veel gestelde vragen over het abonnement

Hoeveel personen mogen de statistieken downloaden?

Het is aan te bevelen om niet meer dan twee personen aan te stellen. Wij hanteren geen maximum. Een groepsleider heeft inzage in de statistieken en het is verstandig een tweede persoon als backup aan te stellen.

Hoeveel sporten kan ik de statistieken van inzien?

De keuze is 1, 5 of onbeperkt aantal sporten. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen (bijvoorbeeld): veldvoetbal, G-voetbal, zaalvoetbal en pupillen 8-8. Indien een bond van alle voetbal gerelateerde sporten de statistieken wil inzien zal het abonnement met een onbeperkt aantal sporten moeten worden afgenomen.

Veel gestelde vragen over het abonnement

Waarom bieden jullie uitsluitend automatische incasso aan?

Een automatische incasso is gemakkelijker dan handmatige overboekingen. Zowel voor de bond als voor ons. Dit houdt de kosten laag. De bond is voldoende beschermd door wetten zodat wij geen misbruik kunnen maken van de incasso.

Krijg ik korting als ik met automatische incasso betaal?

Voor het betalen via automatische incasso bieden wij geen korting. Wel ontvangt een bond korting wanneer per jaar wordt betaald in plaats van per maand. Deze korting bedraagt vaak minimaal 15%!

Bieden jullie een niet goed geld terug garantie?

Voor sportbonden is het niet mogelijk om een niet goed geld terug garantie te geven. Dit komt doordat de verhouding met de bonden afwijkt van de verhouding met clubs en verenigingen.

Wordt het abonnement automatisch verlengd?

Het abonnement wordt automatisch verlengd met dezelfde betalingsvoorwaarden als het eerste jaar. Wanneer de bond heeft gekozen voor betaling per maand, wordt met een jaar verlengd met betalingsperiode een maand.

Waarom zijn jullie prijzen per maand of per jaar?

Na het eerste jaar kan per maand worden opgezegd. Daarom is de basisprijs per maand. Daarnaast geven we korting voor bonden die per jaar betalen. Dit is minimaal een comfortabele 15% korting op 12 keer de maandprijs.

Veel gestelde vragen over maatwerk

Klopt het dat jullie maatwerk bieden?

Ja dat klopt. Voor bonden die zelf al heel actief met spelregels bezig zijn, maar de statistieken nog niet goed op orde hebben bieden wij ons platform aan zodat de eigen vragen aan de leden gepresenteerd worden.

Hoe duur is dat maatwerk dan?

Het is erg afhankelijk van de specifieke wensen, daarom heet het ook maatwerk. Hierbij geldt dat de prijs lager is wanneer de groepsleider zelf meer werk verricht zoals de vragen aanleveren, etc.. Vraag altijd eerst een offerte aan.

Hoe zit het met auteursrecht?

De inhoud die RefBoys Academy zelf maakt berust het auteursrecht bij de auteur en in dit geval is dat dus RefBoys. Hetzelfde geldt voor aangeleverde inhoud: het auteursrecht berust bij de auteur van de inhoud. Wanneer de bond de inhoud dus aanlevert berust het auteursrecht bij de bond. RefBoys Academy hergebruikt deze vragen niet.

Mag ik vragen van het internet aanbieden?

Bij maatwerk kan inhoud aangeleverd worden door de groepsleider. Wij controleren de inhoud niet op auteursrecht en indien wij aansprakelijk gesteld worden voor schending van auteursrecht verleggen wij de claim naar de indiener namens de bond. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor aangeleverde inhoud.

Kan maatwerk gecombineerd worden met een abonnement?

Dat kan zeker. Het is mogelijk om naast de reguliere vragen een interne spelregeltoets met eigen vragen aan te bieden via het RefBoys Academy platform. Vraag een offerte aan voor meer informatie en prijzen.

Hoe voorkom ik schending van auteursrecht?

De eenvoudigste manier is zelf inhoud maken. Mocht de inhoud toch van een andere auteur afkomstig zijn, zorg dan altijd voor schriftelijke toestemming. Hiermee wordt de gebruiker ingedekt tegen schending van het auteursrecht. Wij vragen niet naar de verklaring en nemen geen verantwoordelijkheid voor de aangeleverde inhoud.

Scroll naar boven