Spring naar content

Voor elke speler

Gratis je kennis uitbreiden

Momenteel bieden we voor spelers alleen een gratis abonnement aan. We noemen het abonnement omdat je wel "klant" wordt en je account kunt opzeggen.

De stip op de horizon is wel al gezet: abonnementen voor interactieve spelregelvragen, beeldvragen, etc.. Een gratis abonnement wordt in de toekomst nooit omgezet naar een betaald abonnement omdat dit niet netjes is. Daarom zullen we dat nooit doen.

Statistieken

Je kunt je eigen statistieken bekijken en zo zien waar je kunt verbeteren.

Certificering

Na het afronden van het examen behaal je een certificaat dat een seizoen geldig is.

Ondersteuning

RefBoys Academy biedt uitgebreide ondersteuning aan binnen 48 uur.

Beveiligde verbinding

De verbinding met de website is onder andere met https beveiligd.

Opzeggen

Je gratis abonnement heeft geen opzegtermijn.

Inzicht voor spelers abonnement

Volledig gratis

Veel gestelde vragen over de modules

Wat is precies een module?

Ieder onderwerp heet bij ons een module en bestaat uit hoofdstukken en paragrafen. Een onderwerp dat wij o.a. aanbieden is veldvoetbal. In de toekomst komen hier nog meer onderwerpen bij.

Waarom worden na iedere paragraaf vragen gesteld?

Om te toetsen of je de tekst van de paragraaf daadwerkelijk goed hebt gelezen en begrepen. Deze vragen zijn vaak eenvoudig van aard en uitsluiten bedoeld om je te prikkelen de tekst goed door te nemen.

Waarom is mijn certificaat maar een jaar (seizoen) geldig?

In de meeste sporten wijzigen de spelregels regelmatig, vaak 1x per jaar. Hierdoor is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de wijzigingen. Het certificaat kunnen wij ook alleen uitgeven voor de spelregels waar ze betrekking op hebben.

Moet ik de hele module doorlopen na kleine wijzigingen?

Nee, dat zou niet evenredig zijn. Daarom hebben we de certificering zo opgezet dat je een aangepaste toets mag maken als je een certificaat hebt behaald van het jaar ervoor. De vragen gaan dan alleen over de wijzigingen.

Scroll naar boven