Spring naar content

Momenteel werken wij aan een betere ervaring voor de gebruikers door aanpassingen te doen aan de website. Als gevolg hiervan kan informatie verouderd of onjuist zijn. Heb je vragen? Stuur ons een bericht! Als je op de hoogte gehouden wilt worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Online leerfaciliteiten?

Je vindt de beste bij RefBoys Academy

Tijdelijk niet beschikbaar

In verband met de huidige ontwikkelingen is het niet mogelijk om op locatie onze aanvullende diensten aan te bieden. Hierdoor kunnen we geen nieuwe opdrachten aannemen. Zodra het weer kan zullen we onze diensten weer ter beschikking stellen.

Voor lopende diensten werken we aan alternatieven om online door te kunnen gaan. In het merendeel van de gevallen is dit echter niet mogelijk. Onze excuses hiervoor. Met de betrokken klanten is contact opgenomen om te zoeken naar nieuwe data om verder te gaan met de dienst(en).

Belangrijkste functionaliteiten

Marktleider

RefBoys is marktleider als het aankomt op het aanbieden van leermodules voor sporten. Door de interactieve en veelzijdige wijze van bevragen leren de leden de theorie gemiddeld beter dan op conventionele wijze waarbij de regels gelezen worden.

Deskundige helpdesk

Onze helpdesk is deskundig en denkt verder dan alleen een makkelijke oplossing. De oplossing moet goed zijn voor de klant zodat het probleem verholpen wordt. De helpdesk is op verschillende manieren bereikbaar: Facebook, e-mail en zelfs WhatsApp.

Veiligheid hechten wij veel waarde aan

Veiligheid van persoonsgegevens vinden wij belangrijk. Wij verkopen jouw persoonsgegevens niet aan derde partijen. Statistieken verwerken wij anoniem en je hebt het recht vergeten te worden door RefBoys. Ook de toegang tot de website is veilig voor jou als gebruiker.

Lange termijn statistieken

De statistieken die wij verzamelen bieden wij aan het individuele lid en/of de groepsbeheerder(s). Voor de langere termijn gebruiken wij de statistieken geanonimiseerd om trends te bepalen. Waar mogelijk werken wij samen met sportbonden zodat lesmateriaal verbetert kan worden.

Partner in succesvol leren

Door kennis meer respect

Ons uitgangspunt is dat in de sport meer respect voor spelers onderling, de scheidsrechter en het publiek zal ontstaan door betere kennis van de spelregels. Daarom stimuleren wij clubs om spelers, ouder en andere leden deel te nemen en niet alleen de verenigingsscheidsrechters.

Leden certificeren

Om onze leden te stimuleren een module volledig af te ronden wordt na een eindtoets een certificaat gegenereerd. Dit certificaat heeft een einddatum omdat de inhoud van de theorie kan wijzigen en leden gestimuleerd worden op de hoogte blijven.

Presentatie op locatie

Naast ons online aanbod zijn wij offline ook actief. We bieden interactieve presentaties aan voor groepen. Daarnaast is 1 op 1 coaching mogelijk om een individueel lid te helpen een bepaald aspect te verbeteren. Clinics en workshops completeren onze offline diensten.

Competatief element

Door ranglijsten bij te houden van de scores die deelnemers behalen worden leden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. De leden ondernemen een extra poging om een betere score neer te zetten. Hierdoor leren ze de theorie nog beter kennen.

Betrokken samenwerking

Video tutorials

De meest belangrijke handelingen hebben wij video tutorials voor gemaakt. Hierdoor kun je stap voor stap volgen wat je moet doen. Door de tutorials wordt onze helpdesk bovendien minder belast waardoor wij de problemen sneller kunnen oplossen.

Creatief en out of the box

Ons team bestaat uit creatieve mensen die dagelijks bezig zijn om nieuwe toepassingen te bedenken voor onze klanten. Denk hierbij aan nieuwe sporten, andere onderwerpen of het gebruik van apps. Hiervoor verzamelen wij graag feedback van onze gebruikers.

Maatwerk voor klanten

Naast onze standaard diensten bieden wij ook maatwerk aan. Denk hierbij aan een wekelijkse spelregelquiz voor een scheidsrechtersvereniging of meer/minder vragen voor een toets. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Feedback van gebruikers

Wij leggen ons oor te luister bij onze gebruikers. Zij weten het beste of iets prettig aanvoelt of juist niet. Of een vraag met een spel/typefout of het antwoord wordt onterecht fout gerekend. We staan open voor feedback en kijken waar we dit kunnen verwerken.

Start vandaag met interactief leren!

Start vandaag nog met de club, vereniging of school!

De club kan al een abonnement afsluiten vanaf €0,- per maand.

Schrijf je in als individu

Als individuele speler kun je direct inschrijven en gratis meespelen.

Je kunt ook contact opnemen als je nog vragen hebt. Wij staan voor je klaar!

Vraag stellen

Scroll naar boven