Skip to content
1718 Workshop

Veel scheidsrechters zijn erg ambitieus, hebben een gezonde drive en een doel voor ogen, anderen fluiten puur voor het plezier of omdat hen dat gevraagd wordt. Ieder een eigen belang, maar even waardevol. Maar ook kwetsbaar als randvoorwaarden niet goed ingevuld zijn of problemen ontstaan bij het leiden van de wedstrijden. Juist hier ligt een cruciale rol voor de club, maar ook voor coaches en scheidsrechtersbegeleiders. Wilt u de mogelijkheden voor uw vereniging optimaal benutten, lees dan verder wat RefBoys Academy u kan bieden.

1718 Workshop

Coaching the coach
Coaching is in onze beleving het ondersteunen van de ander bij het maken van de juiste beslissingen. Hierin heb je een stimulerende, motiverende, maar ook soms remmende rol en ben je het klankbord. Kortom coaching vraagt veel, echter geeft ook veel. Een goede coach kan een zodanige omgeving creëren waarin zijn pupil met veel plezier zich optimaal kan ontwikkelen om uiteindelijk een topprestatie neer te kunnen zetten. Ook scheidsrechters, op elk niveau, hebben behoefte aan begeleiding en coaching. Onze rol hierin is om vanuit onze eigen achtergrond en ervaring een unieke clinic aan te bieden om coaches in alle facetten voor te bereiden op hun rol.

In 3 sessies, waaronder een gezamenlijk wedstrijdbezoek, komen alle facetten van coaching in ruime mate aan bod. Deze clinic is geschikt voor personen vanaf 16 jaar en groepen van tenminste 8 tot maximaal 20 deelnemers.

Mocht je vereniging interesse hebben in één van bovenstaande coachingstrajecten of meer informatie willen hebben, neemt dan contact op met RefBoys Academy via het contactformulier. Ook als je de mogelijkheden wil bespreken om trajecten te combineren.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Scroll To Top