Spring naar content

Momenteel werken wij aan een betere ervaring voor de gebruikers door aanpassingen te doen aan de website. Als gevolg hiervan kan informatie verouderd of onjuist zijn. Heb je vragen? Stuur ons een bericht! Als je op de hoogte gehouden wilt worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Actief omgaan met de materie

Tijdelijk niet beschikbaar

In verband met de huidige ontwikkelingen is het niet mogelijk om op locatie onze aanvullende diensten aan te bieden. Hierdoor kunnen we geen nieuwe opdrachten aannemen. Zodra het weer kan zullen we onze diensten weer ter beschikking stellen.

Voor lopende diensten werken we aan alternatieven om online door te kunnen gaan. In het merendeel van de gevallen is dit echter niet mogelijk. Onze excuses hiervoor. Met de betrokken klanten is contact opgenomen om te zoeken naar nieuwe data om verder te gaan met de dienst(en).

Onderdelen en componenten

Fluiten is top - the generation of excellence

Ben jij klaar om de volgende stap te maken? Bij de A-junioren en in het seniorenvoetbal komen er hele andere zaken kijken en draait het niet meer alleen om de spelregels. Met name het interpreteren van de spelregels en het overbrengen daarvan wordt steeds belangrijker. De focus komt meer dan ooit te liggen op communicatie, uitstraling en mentale weerbaarheid. RefBoys Academy speelt hier op in door jou de clinic “Fluiten is top” aan te bieden, zodat je het laatste stapje ook kan maken en met veel plezier en uitdaging je wedstrijden kan leiden. In 3 avonden wordt jou alles bijgebracht wat je nodig hebt op het gebied van leiderschap.

Deze clinic is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar met een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers en een maximale groepsgrootte van 25 deelnemers.

Fluiten is stoer - the next generation

Ineens sta je op een groot veld. De wedstrijden duren langer, worden moeilijker en ook de invloed van gedrag van spelers en ouders, maar ook van jou, wordt groter. Ineens zijn de “gewone” spelregels van toepassing en er wordt meer van je gevraagd. Ben jij er al klaar voor? Om jou voldoende bagage te geven is er de door RefBoys Academy aangeboden vervolgclinic “Fluiten is stoer”. In 3 unieke interactieve sessies leer je alles wat nodig is om optimaal voorbereid je wedstrijd in te gaan.

Deze clinic is geschikt voor deelnemers vanaf 14 jaar met een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers en een maximale groepsgrootte van 25 deelnemers.

Fluiten is cool - the future generation

Alle begin is moeilijk. Je krijgt een bal, een fluit, een klokje en een scheidsrechterspak en ga er maar aan staan. Veertien paar vragende ogen, ouders langs de kant en ook nog eens nieuwe spelregels. Je wilt het natuurlijk wel goed doen en er vooral ook veel plezier aan beleven. Durf jij het aan? Speciaal voor deze doelgroep heeft RefBoys Academy de clinic “Fluiten is Cool” ontwikkeld, een unieke combinatie tussen theorie en praktijk. In 4 interactieve sessies worden alle kneepjes van het vak bijgebracht in een veilige leeromgeving.

Deze clinic is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar met een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers en een maximale groepsgrootte van 25 deelnemers.

Stuur meer informatie over clinics

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
1718 Workshop
Scroll naar boven