Spring naar content

Momenteel werken wij aan een betere ervaring voor de gebruikers door aanpassingen te doen aan de website. Als gevolg hiervan kan informatie verouderd of onjuist zijn. Heb je vragen? Stuur ons een bericht! Als je op de hoogte gehouden wilt worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Actief omgaan met de materie

Tijdelijk niet beschikbaar

In verband met de huidige ontwikkelingen is het niet mogelijk om op locatie onze aanvullende diensten aan te bieden. Hierdoor kunnen we geen nieuwe opdrachten aannemen. Zodra het weer kan zullen we onze diensten weer ter beschikking stellen.

Voor lopende diensten werken we aan alternatieven om online door te kunnen gaan. In het merendeel van de gevallen is dit echter niet mogelijk. Onze excuses hiervoor. Met de betrokken klanten is contact opgenomen om te zoeken naar nieuwe data om verder te gaan met de dienst(en).

Onderdelen en componenten

Coaching the coach

Coaching is in onze beleving het ondersteunen van de ander bij het maken van de juiste beslissingen. Hierin heb je een stimulerende, motiverende, maar ook soms remmende rol en ben je het klankbord. Kortom coaching vraagt veel, echter geeft ook veel. Een goede coach kan een zodanige omgeving creëren waarin zijn pupil met veel plezier zich optimaal kan ontwikkelen om uiteindelijk een topprestatie neer te kunnen zetten. Ook scheidsrechters, op elk niveau, hebben behoefte aan begeleiding en coaching. Onze rol hierin is om vanuit onze eigen achtergrond en ervaring een unieke clinic aan te bieden om coaches in alle facetten voor te bereiden op hun rol.

In drie sessies, waaronder een gezamenlijk wedstrijdbezoek, komen alle facetten van coaching in ruime mate aan bod. Deze clinic is geschikt voor personen vanaf 16 jaar en groepen van tenminste 8 tot maximaal 20 deelnemers.

Stuur meer informatie over coaching

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
1718 Workshop
Scroll naar boven