Spring naar content

Momenteel werken wij aan een betere ervaring voor de gebruikers door aanpassingen te doen aan de website. Als gevolg hiervan kan informatie verouderd of onjuist zijn. Heb je vragen? Stuur ons een bericht! Als je op de hoogte gehouden wilt worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

De boog kan niet altijd gespannen zijn

Tijdelijk niet beschikbaar

In verband met de huidige ontwikkelingen is het niet mogelijk om op locatie onze aanvullende diensten aan te bieden. Hierdoor kunnen we geen nieuwe opdrachten aannemen. Zodra het weer kan zullen we onze diensten weer ter beschikking stellen.

Voor lopende diensten werken we aan alternatieven om online door te kunnen gaan. In het merendeel van de gevallen is dit echter niet mogelijk. Onze excuses hiervoor. Met de betrokken klanten is contact opgenomen om te zoeken naar nieuwe data om verder te gaan met de dienst(en).

Diverse onderdelen en componenten

Individueel of in teams

De speelopties zijn in teams of individueel. Zo kan onze avond ingezet worden als teambuilding om zo het samenwerken te versterken.

Maatwerk is mogelijk

Interesse in een avondvullend programma op maat gemaakt voor de businessclub,  jeugd of juist alleen scheidsrechters? De voorbereiding duurt ongeveer acht weken, dus wees er op tijd bij!

Gebruik van beelden

Aan interessante en vaak grappige beelden formuleren we vragen die in de zaal beantwoord moeten worden. Hoe meer antwoorden goed, hoe hoger de score.

Saboteren

Pakt je buurman wel erg veel punten omdat hij de antwoorden goed en snel geeft? Saboteren is een onderdeel van het spel en zorgt voor een extra dynamiek in het spel!

Lastige puzzels

Naast beelden maken we ook gebruik van lastige puzzels waarbij samenwerken soms nodig is. De speler die jij net liet vallen heb je dan ineens hard nodig!

Koning van de avond

Heb jij het in je om koning te worden? Versla de aanwezigen door goede antwoorden te geven. Maar niet alleen goed antwoorden maakt jou een winnaar, ook snel antwoorden levert punten op!

Stuur meer informatie over het avondvullende programma

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
1718 Workshop
Scroll naar boven