Spring naar content

Momenteel werken wij aan een betere ervaring voor de gebruikers door aanpassingen te doen aan de website. Als gevolg hiervan kan informatie verouderd of onjuist zijn. Heb je vragen? Stuur ons een bericht! Als je op de hoogte gehouden wilt worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Zoals je weet staat de ontwikkeling nooit stil en zeker bij ons niet! Wij luisteren naar jullie opmerkingen en verwerken dit waar mogelijk in de site. In dit bericht werken we steeds het onderhoud van onze website bij zodat jij weet wat er speelt. Omdat dit veel berichten zijn zie je onderin een paginering die verwijs naar een ouder bericht. Zo kun je toch bladeren door oudere berichten.

Met sportieve groet,

RefBoys Academy
Team Servicedesk


25-12-2018

Het is een jaar geweest waarin wij hard hebben gewerkt. Wat hebben we allemaal bereikt:

 1. De inlog procedure is sterk vereenvoudigd.
 2. De website is compleet vernieuwd! Niet alleen qua lay-out zijn er behoorlijk wat wijzigingen geweest, vooral "onder de motorkap" is er veel gewijzigd. Dit was zo drastisch dat we dit niet konden doen terwijl we een tweede website nog in de lucht hielden.
 3. De website is verhuisd. Waar we eerst spelregelkennis.nl gebruikten als hoofd domein, gebruiken we nu refboysacademy.com. Dit sluit aan bij onze ambities om in te toekomst ook in het buitenland actief te kunnen zijn.
 4. De database met vragen is compleet, maar dan ook compleet vernieuwd! Op dit moment hebben we bijna 1300 vragen voor veldvoetbal beschikbaar voor jou en hier komen in de nabije toekomst nog eens 1000-1500 bij!
 5. Op 01-01-2019 gaat de database met spelregelvragen voor zaalvoetbal live. Je kunt dan ook daadwerkelijk oefenen voor zaalvoetbal.

We zijn nog lang niet waar we zijn willen. Er staat nog veel te gebeuren de komende maanden en wij hebben er alle vertrouwen in dat dit de basis legt voor de toekomst!

 1. We gaan afscheid nemen van onze Facebook pagina en een nieuwe Facebook pagina starten. Dit moeten we doen omdat Facebook niet meewerkt aan het uitnodigen van de oude leden.
 2. We gaan alle leden van spelregelkennis.nl uitnodigen lid te worden van refboysacademy.com. Dit doen we middels een unieke URL waarmee je snel kunt registreren.
 3. We gaan nog meer disciplines van veldvoetbal toevoegen: na veldvoetbal en zaalvoetbal (District 01-01-2019) komen pupillenvoetbal 6 tegen 6, pupillenvoetbal 8 tegen 8 en G-voetbal aan bod. Daarna komen andere sporten.
 4. We werken hard aan het publiceren van statistieken zonder dat daar mensenhanden aan te pas komen.
 5. Onze Instagram pagina kan ook wel wel content gebruiken. Hiervoor gaan we jullie benaderen om ons input te geven.
 6. We gaan onze presentaties standaardiseren zodat het niet uitmaakt wie de presentatie geeft, omdat de inhoud leidend is. Hiervoor willen we het gesprek aangaan met een top organisatie in Nederland.

Database: versie 2.1
Website: versie 3.1
Klantenpaneel: versie 1.2

Met sportieve groet,

RefBoys Academy
Team Servicedesk


20-12-2017

De laatste wedstrijden in het amateurvoetbal zijn gespeeld, de laatste wedstrijden in de Eredivisie staan voor dit weekend op het programma. Wij gebruiken de winterstop dan ook om wat prangende problemen op te lossen. De updates en verbeteringen zullen zoveel impact hebben dat we echt kunnen spreken van een versie 2.0 van de website. Dit gaan we allemaal doen om het voor jou nog beter te doen:

 1. Meerdere spelers hebben aangegeven last te hebben van de registratie- en inlogprocedure. Deze procedure gaan we vereenvoudigen.
 2. De snelheid zijn wat opmerkingen over binnengekomen en dit gaan we ook drastisch aanpakken. Onze website is mooi, maar moet ook functioneel blijven. Dit gaan we aanpakken. Dit houdt vooralsnog in dat:
  de de layout van de site gaat wijzigen;
  de URL gaat wijzigen;
  de technische structuur van de website gaat wijzigen.
  Hier ga jij als gebruiker echter weinig tot geen last van krijgen, maar je gaat wel het verschil zien en merken!
 3. Dankzij oplettende spelers hebben we het een en ander aan fouten uit vragen kunnen oplossen. Dit gaat echter niet ver genoeg voor ons: We gaan onze database opnieuw opbouwen! Hierbij nemen we grotendeels afscheid van onze huidige database en zorgen we voor ontzettend veel nieuwe vragen!
 4. Door een gebrek aan tijd lukt het ons niet om de spelregelvragen voor het zaalvoetbal (die klaarliggen!) in de database te zetten. We hopen hier eindelijk aan toe te kunnen komen.

Database: versie 2.0
Website: versie 3.0
Klantenpaneel: versie 1.1

Met sportieve groet,

RefBoys Academy
Team Servicedesk


01-11-2017

In deze update vind je de volgende verbeteringen en bug fixes:

 1. Het onderhoudsbericht (wat je nu leest) is samengevoegd tot één bericht en sticky gemaakt. Hierdoor staat het bericht altijd bovenaan! Vergeet niet om ons te volgen op Facebook: facebook.com/lawsotgame omdat we hier ook updates etc plaatsen die belangrijk zijn voor korte termijn.
 2. Deze week voeren we ingrijpende wijzigingen door aan de structuur van onze website. Dit vind je bijvoorbeeld terug in het menu. Hierdoor is de website iets logischer ingericht en hoef je minder te zoeken naar specifieke onderwerpen.
 3. Wat wij deze week ook hebben doorgevoerd is kleine bug fixes zoals typefoutjes.
 4. Daarnaast hebben we achter de schermen de structuur en indeling van categorieën, spelregels, etc. aangepast zodat we voorbereid zijn op meer sporten dan alleen het veldvoetbal.
 5. We zijn ook gestart met de voorbereidingen van het live brengen van onze zaalvoetbalvragen. Wij hebben een unieke database met bijna 1000 vragen voor het zaalvoetbal gemaakt! Deze vragen komen per spelregel online zodat jij dit kunt oefenen!
 6. We hebben onze prijzen en pakketten aangepast. Vanaf nu bieden we één pakket aan waar alles in zit (behalve de workshop) tegen een scherp maandelijks tarief van €19,-! Dit pakket mag door iedere club/vereniging/school/organisatie gratis uitgeprobeerd worden! Kijk hier voor de voorwaarden.

Database: versie 1.1
Website: versie 2.5
Klantenpaneel: versie 1.1

Met sportieve groet,

RefBoys Academy
Team Servicedesk


01-06-2017

De zomerperiode gebruiken wij weer om onderhoud aan onze website en server uit en verbeteringen door te voeren. Verbeteringen die jullie zelf aandragen! Wij zijn zeer blij met jullie input en hopen dat jullie dit blijven doen!

Het team van RefBoys Academy richt zich op een veilige, stabiele omgeving voor bezoekers om kennis op te doen. Voortschrijdend inzicht zorgt ervoor dat gekozen (technische) richtingen voor de website eerst heel logisch lijken, maar na verloop van tijd achterhaald worden door kennis. Hiervoor zijn aanpassingen noodzakelijk en hier noemen we er vier:

 1. Aanpassen spelregelvragen door de gewijzigde spelregels. We verwijderen oude vragen die niet meer kloppen en voegen nieuw vragen toe. Dit doen wij tijdens het seizoen ook al, maar na iedere spelregelwijziging wat intensiever.
 2. Herindeling van de subsites voor clubs waardoor zij een afgebakend stukje website kunnen gebruiken. De achterliggende gedachte hierbij is dat het eenvoudiger en herkenbaarder moet zijn voor clubs waar de leden naartoe kunnen surfen en het moet voor ons eenvoudiger zijn om de privacy van onze gebruikers te kunnen garanderen.
 3. Verplaatsen van gebruikers tussen individueel en/of clubs wordt nu mogelijk. Het was eerder technisch zeer lastig om een gebruiker die zich individueel had ingeschreven toe te wijzen aan een club of juist niet meer lid te laten zijn van een club. Dit wordt door deze technische verbetering wel mogelijk.
 4. Daarnaast voeren we algemene technische verbetering door om de hoge kwaliteit van onze dienst te kunnen blijven waarborgen.

Door het onderhoud kan het wel zijn dat de website tijdelijk niet of minder goed werkt als je gewend bent.

Je kunt rekenen op onze deskundigheid: wij maken - naast de dagelijkse backup - ook een backup voordat we wijzigingen doorvoeren. Hierdoor kunnen we snel de website terugzetten in de originele staat wanneer iets fout is gegaan. Soms kan het daardoor echter wel zijn dat data verloren gaat omdat het qua tijd niet voorkomen kan worden.

Database: versie 1.0
Website: versie 1.9
Klantenpaneel: versie 1.0

Met sportieve groet,

RefBoys Academy
Team Servicedesk


29-12-2016

Tijdens de laatste dagen van 2016 en de eerste dagen van 2017 zullen wij de rustige periode gebruiken om onderhoud door te voeren aan de website en verbeteringen door te voeren. Hier kun je als bezoeker last van hebben.

De eerste - en ook direct belangrijkste - aanpassing die is doorgevoerd is zorgen voor een veilige omgeving. Hiervoor maken wij gebruik van [cm_tooltip_parse]SSL[/cm_tooltip_parse] en J&T Hosting helpt het team van RefBoys Academy hierbij. Je kunt zien dat de verbinding veilig is aan het groene slotje en "https://" voor refboysacademy.com. Dit moet lijken op de afbeelding rechts en wanneer je geen groen slotje ziet is de verbinding dus niet veilig!

Speciaal voor bezoekers van https://refboysacademy.com biedt J&T Hosting een gigantische korting aan op een domeinnaam mét [cm_tooltip_parse]SSL[/cm_tooltip_parse]. J&T Small + 1 .nl domein + SSL van €147,59 p.j. voor €119,- per jaar! Prijzen inclusief BTW. Bestel op https://www.jthosting.nl/bestellen en gebruik SPEL30 als kortingscode.

Het team van RefBoys Academy richt zich op een veilige, stabiele omgeving voor bezoekers om kennis op te doen. Voortschrijdend inzicht zorgt ervoor dat technische oplossingen voor de website eerst heel logisch lijken, maar na verloop van tijd achterhaald worden door kennis. Hiervoor zijn aanpassingen noodzakelijk en hier noemen we er twee:

 1. Herindelen van de spelregelvragen
  Dit vindt plaats op de achtergrond en zul je als bezoeker geen last van hebben. Het gevolg is wel dat reeds gegeven antwoorden tijdelijk niet beschikbaar zijn in de statistieken. Dit wordt gecorrigeerd zodat je de goed kunt blijven monitoren hoe je voorgang is.
 2. Toevoegen van vragen
  Het toevoegen van vragen kan nu al plaatsvinden, het nadeel hiervan is het vorige punt: de reeds gegeven antwoorden moeten gecorrigeerd worden na de herindeling. Dit is vervelend werk en we doen het liever zo goed mogelijk.

Je kunt rekenen op onze deskundigheid: wij maken - naast de dagelijkse backup - ook een backup voordat we wijzigingen doorvoeren. Hierdoor kunnen we snel de website terugzetten in de originele staat wanneer iets fout is gegaan.

Database: versie 0.7
Website: versie 0.7
Klantenpaneel: versie 1.0

Met sportieve groet,

RefBoys Academy
Team Servicedesk

Scroll naar boven